Een dak volle zonnepanelen van Green Recovery in een duurzame wijk.

Onlangs heeft Green Recovery een zonne-energie systeem van 10 zonnepanelen geïnstalleerd in het centrum van Utrecht. Zoals altijd schouwt Green Recovery eerst het dak alvorens wij een offerte uitbrengen, op die manier verzekeren wij de klant dat er geen meerkosten zijn aangezien wij weten waar de omvormer komt te hangen en hoe de DC/AC bekabeling komt te lopen. Tevens inspecteren wij de meterkast en kijken wat voor aanpassingen hier gedaan moeten worden.

In totaal hebben wij hier 10 zonnepanelen van 270 watt geïnstalleerd met een piekvermogen van 2700KWh op jaarbasis. Gezien de goede ligging (bijna pal zuid) en de het gemiddeld aantal uren zon in Nederland op per jaar zal de reële opbrengst uitkomen op ongeveer 2300KWh per jaar. We hebben voor een plat dak opstelling van 1 rij van 5 panelen, 1 rij van 4 panelen en 1 rij van 1 zonnepaneel gekozen zodat we het dakoppervlak optimaal benutten. De omvormer hangt op de eerste verdieping in de kast waar ook de cv ketel hangt en de AC bekabeling is via een bestaande koof van de eerste verdieping naar beneden gebracht. De installatie was binnen 1 werkdag geïnstalleerd en in bedrijf gebracht.

Green Recovery heeft de volgende materialen gebruikt:

  1. 10 zonnepanelen mono kristallijn 270Watt full black
  2. Omvormer is van KLNE
  3. Bevestigingsmaterialen zijn van Flatfix
  4. De volledige installatie is uitgevoerd door Dim-TD uit Achterveld

Green Recovery heeft op 10 minuten rijden van Utrecht een duurzaam Experience centrum / showroom in Den Dolder (Naast Zeist, Baarn, Soest, Amersfoort en Leusden) waar wij consumenten en bedrijven alles kunnen vertellen op het gebied van zonne-energie en Led verlichting. Kom langs in ons informatie centrum om de verschillende typen zonnepanelen te bekijken en laat u inspireren. U kunt vrijblijvend langskomen of een afspraak maken, wij zijn op zaterdag op afspraak open.

Maak een afspraak

Foto’s zonnepanelen Utrecht

Zonne-energie Utrecht, hoog rendement zonnepanelen, omvormer, goedkoop, Green Recovery Showroom Den Dolder, Zeist, Soest, Baarn, Spakenburg, Leusden

Zonnepanelen Utrecht, zonne-energie collectief, collectieve inkoop, Green Recovery, Den Dolder, Showroom, Informatie, Experience center, duurzaam, Chinese panelen, Zeist, Baarn, Barneveld, Nijkerk, Soest, Leusden