Actie! E27 Led lampen (grote fitting) met hoge kortingen!

Sla nu uw slag, wij verkopen een deel van ons assortiment E27 dimbare Led lampen met hoge kortingen

Het is nu het moment om over te gaan op Led verlichting. U bespaart niet alleen flink op uw elektra u bent ook daadwerkelijk goed bezig voor het milieu. Wist u dat u door het vervangen van uw traditionele verlichting zoals de halogeen spotjes en de gloeilampen voor Led spots en verlichting zomaar een paar honderd Kilowattuur kan besparen op jaarbasis. Een KWh uur kost momenteel €0.22-€0.23 dus reken uit uw rendement.

Wij hebben in de aanbieding verschillende vermogens E27 lampen, elkelamp vervangt een traditionele gloeilamp en de besparing kan zomaar oplopen naar 85%.

Welke Led verlichting is er in de aanbieding en wat vervangt het?

  1. E27 5Watt Led lamp vervangt 40Watt gloeilamp (link)
  2. E27 6Watt Led lamp vervangt 50Watt gloeilamp (link)
  3. E27 7Watt Led lamp vervangt 60Watt gloeilamp (link)
  4. E27 9Watt Led lamp vervangt 80Watt gloeilamp (link)
  5. E27 10Watt Led lamp vervangt 90Watt gloeilamp (link)

Wist u dat de gloeilamp vanaf 60Watt officieel niet meer verkocht meer mag worden? De komende jaren zullen de gloeilampen verbannen worden uit onze huishoudens en zal iedereen over moeten gaan op Led verlichting of spaarlampen. Het nadeel van spaarlampen is dat ze een opstart tijd nodig hebben en de levensduur is veel minder dan dat van een Led lamp. Green Recovery heeft vele typen Led verlichting en wij hebben in Den Dolder (Utrecht, Zeist, Amersfoort) een showroom waar wij u alles kunnen vertellen over verlichting en zonne-energie. U kunt altijd vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u hebben.

Pak nu uw voordeel en schaf deze energiezuinige lampen aan en vervang deze voor uw energie slurpende gloeilampen. Mocht u veel willen afnemen neem dan gerust contact met ons op en wellicht kunnen wij u een nog hogere korting geven.

Green Recovery

E27 Led verlichting dimbaar grote fitting


Led verlichting E27 dimbaar grote fitting, vervangt de gloeilamp, Green Recovery Showroom, Den Dolder, Zeist, Soest, Hoge korting , Actie, Amersfoort, leusden, Utrecht

E27 Led verlichting met grote fitting, Green Recovery, Dimbaar, Zeist, Soest, Baarn, Vervangt gloeilamp, Showroom, goedkoop, Utrecht, Amersfoort, Actie