5 reden om zonnepanelen van Green Recovery aan te schaffen!

Zonnepanelen levert een grote besparing op uw energie nota op

Afhankelijk van de grote van het zonne-energie systeem zal de besparing op uw energie rekening op jaarbasis zeer fors zijn. Hoe groter het systeem hoe hoger de besparing. Indien men 12 zonnepanelen van 250Watt installeert op het dak van de woning en de ligging is pal zuid dan zal de besparing met de huidige energieprijs ongeveer €600,- per jaar zijn.

Zonnepanelen gaan ruim 25 jaar mee

Veel consumenten en bedrijven weten niet hoe lang zonnepanelen meegaan. De meeste fabrikanten van zonnepanelen geven een garantie dat na 25 jaar de zonnepanelen nog minimaal 80% van hun vermogen leveren. Investeert u nu in zonne-energie dan gaan de panelen bijna een half mensenleven mee. Alleen de inverter, apparaat wat van gelijkstroom wisselstroom maakt, zal elke 10-12 jaar vervangen moeten worden.

Het rendement op uw geld met zonnepanelen is hoger dan de rente op de bank

Een argument welke wij veelvuldig horen iss dat ze met de investering van een pv-systeem ruim 10% rendement behalen op hun geïnvesteerde geld. Op de bank levert het 2% en is het geld nog eens onderhevig aan de inflatie. In de basis klopt dit ook en zal je afhankelijk van de grote van het systeem deze doorgaans tussen de 7 en 9 jaar hebben terugverdiend.

“Ik investeer in zonne-energie om het goede voorbeeld te geven”

Vele mensen zijn begaan met het milieu en schaffen de zonnepanelen aan om een statement te maken naar de mensen om zich heen. Zij willen laten zien dat het niet vanzelfsprekend is dat je stroom afneemt welke is opgewekt met vervuilende kolencentrales. Zelf opgewekte stroom consumeren en het goede voorbeeld geven aan de kinderen en kleinkinderen is de hoofdreden.

(deel) onafhankelijk zijn van de energiemaatschappij en de belastingen

Een van de meest gehoorde argumenten is natuurlijk dat men op jaarbasis veel bespaard, echter is het ook prettig om niet meer onderhevig te zijn aan prijsstijgingen voor zowel de stroomprijs als de belastingen en accijnzen. Een installatie van 12 panelen kan, mits u o.a. overstapt naar Led verlichtingen etc…, u voor 70% zelfvoorzienend maken op uw energie verbruik.

Zonnepanelen van Green Recovery

5 redenen om over te stappen op zonne-energie, zonnepanelen, hoog rendement, Green Recovery, Den Dolder, Zeist, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bunschoten